Десерти на Новий Рік 2015Займаючись підготовкою до Нового Року, плануючи новорічне меню не варто забувати про десертах. Крім основних: перше, друге і м'ясних страв, а також салатів, не буде зайвим побалувати своїх гостей смачним десертом. У цій статті Ви знайдете оригінальні десерти на Новий Рік, які зможуть прикрасити Ваш святковий стіл.Торт «Пташине молоко»Пташине молоко дуже люблять діти. Багато вважають, що приготування такого торта займе багато часу і зусиль, однак це зовсім не так. Завдяки нашим рецептом Ви зможете швидко приготувати смачний десерт і порадувати діточок за новорічним столом. Торт «Пташине молоко» фото Інгредієнти: Бісквіт: борошно - 1 склянка, яйця - 5 шт., цукор 1 склянку, сіль - щіпка, сода - щіпка. Пташине молоко: молоко - 250 гр. желатин - 1 упаковка, цукор - 1 склянка, яйця - 3 шт., шоколадна глазур. Крем: згущене молоко - 1 банка, вершкове масло - 200 гр., ванільна пудра - 1 упаковка. Метод приготування: Бісквіт: Яйця збити за допомогою міксера, при цьому додайте цукор, сіль і соду. В пишну масу поступово додавайте борошно, збиваючи кожну порцію додається борошна. Отриману масу викладаємо у форму, попередньо змащену вершковим маслом. Випікаємо в духовій шафі протягом 40-50 хвилин, при температурі 200 градусів. Бісквіт готовий. Пташине молоко: Беремо яйця, відокремлюємо білки і збиваємо їх за допомогою міксера в пишну піну, постійно додаючи цукор. Молоко нагріваємо і розчиняємо в ньому упаковку желатину, помішуючи ложкою. Як тільки маса закипить, знімаємо її до вогню і залишаємо. Коли маса охолоне, тонким струменем її вливаємо у збиті білки. Отримане пташине молоко викладаємо на бісквіт, який слід попередньо намастити кремом. Крем: Згущене молоко збити з розм'якшеним вершковим маслом. Ретельно перемішати до отримання однорідної маси і додати ванілін. Зверху торт покрити шоколадною глазур'ю і поставити в холодильник. Відео інструкція як приготувати смачний торт у новорічну ніч Порада: якщо Вам не вдалося придбати шоколадну глазур, нема чого впадати у відчай. Її можна приготувати самостійно, розтопивши в вершковому маслі плитку чорного або молочного шоколаду. Заварні колечка з ягодами і шоколадомАпетитні, смачні і корисні тістечка. Прикрасять Ваш святковий стіл, нагадавши про літо і смачних ягодах. пирожено з ягодами фото Інгредієнти: Тісто: масло вершкове - 150 гр., вода - 200 мл, борошно - 250 гр., сіль - щіпка, яйця - 5-6 шт., олія рослинна. Начинка: вершки - 600 мл, ягоди - 350-400 гр., Метод приготування: У невелику каструлю налити воду, додати в неї вершкове масло і сіль. Як тільки масло повністю розтане, додаємо борошно, помішуючи масу ложкою. Через 2-3 хвилини знімаємо з вогню і перекладаємо в іншу ємність, оскільки каструля ще довго буде гарячою. Отриману масу збиваємо за допомогою міксера, поступово додаючи в неї яйця. Тісто слід викласти на кондитерський мішечок з трубочкою. Лист для запікання змащуємо невеликою кількістю соняшникової олії. Використовуючи кондитерський мішок, сформувати на кондитерському аркуші невеликі колечка. Відстань між ними повинна скласти близько 4-5 див. Лист ставимо в духову камеру, розігріту до 200 градусів і випікаємо протягом 25 хвилин. Коли кільця охолонуть, акуратно розріжте їх по горизонталі, наповніть збитими вершками і прикрасити ягодами або фруктами. Десерт подавати на великому блюді. Можна також прикрасити заварні кільцями листям м'яти. Майстер-клас приготування прирожен в духовці Новорічна гарбуз з сухофруктамиЧи доводилося Вам коли-небудь пробувати запечену в камері духової гарбуз? Швидше за все, немає. Завдяки цим рецептом Ви навчитеся із звичайної гарбуза і сухофруктів робити оригінальний і дуже смачний десерт. ![]() запечена гарбуз фото Інгредієнти: гарбуз середнього розміру, курага - 150 гр., чорнослив - 150 гр., фініки - 150 гр., родзинки - 150 гр., цукор - 2 ст. ложки сметана - 2 ст. ложки. Метод приготування: Гарбуз ретельно помити в холодній воді, зрізати верхівку і вийняти м'якоть. Сухофрукти помити, порізати і повністю заповнити ними гарбуз. Після цього закриваємо гарбуз зрізаною кришкою і ставимо в духову камеру. Готуємо десерт протягом 90 хвилин. Як тільки гарбуз стане м'якою - страва готова. Готову гарбуз вийняти з духовки і перекласти на святкове блюдо. Перед тим, як подати страву, ріжемо гарбуз на порциальные шматочки, перекладаємо на невеликі тарілочки і поливаємо скибочки гарбуза сметаною. Порада: якщо гарбуз, призначена для приготування десерту, трохи суховата, всередині її стінки слід посипати цукром і скропити 1/2 склянки вина. Особливо смак десерту розкривається, коли він охолоне. НаостанокЦі десерти можна готувати не тільки на свята, але прості будні. Приготування цих десертів не вимагає багато часу, зусиль і фінансів. Приємного апетиту. Щасливих свят! |
Реклама