Загрузка. Пожалуйста, подождите...
  • Календар 2015
  • Гороскоп 2015
  • Мода 2015
  • Новий рік-2015
  • Авто 2015
  • Фільми 2015
  • Подарунки 2015
  • Новий рік-2016
2015 рік Кози » Новий рік-2015 » Десерти на Новий Рік 2015

Десерти на Новий Рік 2015

Категорія: Новий рік-2015
Переглядів: 4204
15 ноя 2014
  
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
оцінок: 0
Займаючись підготовкою до Нового Року, плануючи новорічне меню не варто забувати про десертах. Крім основних: перше, друге і м'ясних страв, а також салатів, не буде зайвим побалувати своїх гостей смачним десертом. У цій статті Ви знайдете оригінальні десерти на Новий Рік, які зможуть прикрасити Ваш святковий стіл.

Торт «Пташине молоко»


Пташине молоко дуже люблять діти. Багато вважають, що приготування такого торта займе багато часу і зусиль, однак це зовсім не так. Завдяки нашим рецептом Ви зможете швидко приготувати смачний десерт і порадувати діточок за новорічним столом.
Десерти на Новий Рік 2015

Торт «Пташине молоко» фото
Інгредієнти:
Бісквіт:
борошно - 1 склянка,
яйця - 5 шт.,
цукор 1 склянку,
сіль - щіпка,
сода - щіпка.
Пташине молоко:
молоко - 250 гр.
желатин - 1 упаковка,
цукор - 1 склянка,
яйця - 3 шт.,
шоколадна глазур.
Крем:
згущене молоко - 1 банка,
вершкове масло - 200 гр.,
ванільна пудра - 1 упаковка.
Метод приготування:
Бісквіт:
Яйця збити за допомогою міксера, при цьому додайте цукор, сіль і соду. В пишну масу поступово додавайте борошно, збиваючи кожну порцію додається борошна. Отриману масу викладаємо у форму, попередньо змащену вершковим маслом. Випікаємо в духовій шафі протягом 40-50 хвилин, при температурі 200 градусів. Бісквіт готовий.
Пташине молоко:
Беремо яйця, відокремлюємо білки і збиваємо їх за допомогою міксера в пишну піну, постійно додаючи цукор. Молоко нагріваємо і розчиняємо в ньому упаковку желатину, помішуючи ложкою. Як тільки маса закипить, знімаємо її до вогню і залишаємо. Коли маса охолоне, тонким струменем її вливаємо у збиті білки. Отримане пташине молоко викладаємо на бісквіт, який слід попередньо намастити кремом.
Крем:
Згущене молоко збити з розм'якшеним вершковим маслом. Ретельно перемішати до отримання однорідної маси і додати ванілін. Зверху торт покрити шоколадною глазур'ю і поставити в холодильник.
Відео інструкція як приготувати смачний торт у новорічну ніч

Порада: якщо Вам не вдалося придбати шоколадну глазур, нема чого впадати у відчай. Її можна приготувати самостійно, розтопивши в вершковому маслі плитку чорного або молочного шоколаду.

Заварні колечка з ягодами і шоколадом


Апетитні, смачні і корисні тістечка. Прикрасять Ваш святковий стіл, нагадавши про літо і смачних ягодах.
Десерти на Новий Рік 2015

пирожено з ягодами фото
Інгредієнти:
Тісто:
масло вершкове - 150 гр.,
вода - 200 мл,
борошно - 250 гр.,
сіль - щіпка,
яйця - 5-6 шт.,
олія рослинна.
Начинка:
вершки - 600 мл,
ягоди - 350-400 гр.,
Метод приготування:
У невелику каструлю налити воду, додати в неї вершкове масло і сіль. Як тільки масло повністю розтане, додаємо борошно, помішуючи масу ложкою. Через 2-3 хвилини знімаємо з вогню і перекладаємо в іншу ємність, оскільки каструля ще довго буде гарячою.
Отриману масу збиваємо за допомогою міксера, поступово додаючи в неї яйця. Тісто слід викласти на кондитерський мішечок з трубочкою.
Лист для запікання змащуємо невеликою кількістю соняшникової олії.
Використовуючи кондитерський мішок, сформувати на кондитерському аркуші невеликі колечка. Відстань між ними повинна скласти близько 4-5 див.
Лист ставимо в духову камеру, розігріту до 200 градусів і випікаємо протягом 25 хвилин.
Коли кільця охолонуть, акуратно розріжте їх по горизонталі, наповніть збитими вершками і прикрасити ягодами або фруктами.
Десерт подавати на великому блюді. Можна також прикрасити заварні кільцями листям м'яти.
Майстер-клас приготування прирожен в духовці

Новорічна гарбуз з сухофруктами


Чи доводилося Вам коли-небудь пробувати запечену в камері духової гарбуз? Швидше за все, немає. Завдяки цим рецептом Ви навчитеся із звичайної гарбуза і сухофруктів робити оригінальний і дуже смачний десерт.
Десерти на Новий Рік 2015

запечена гарбуз фото
Інгредієнти:
гарбуз середнього розміру,
курага - 150 гр.,
чорнослив - 150 гр.,
фініки - 150 гр.,
родзинки - 150 гр.,
цукор - 2 ст. ложки
сметана - 2 ст. ложки.
Метод приготування:
Гарбуз ретельно помити в холодній воді, зрізати верхівку і вийняти м'якоть. Сухофрукти помити, порізати і повністю заповнити ними гарбуз. Після цього закриваємо гарбуз зрізаною кришкою і ставимо в духову камеру. Готуємо десерт протягом 90 хвилин. Як тільки гарбуз стане м'якою - страва готова.
Готову гарбуз вийняти з духовки і перекласти на святкове блюдо. Перед тим, як подати страву, ріжемо гарбуз на порциальные шматочки, перекладаємо на невеликі тарілочки і поливаємо скибочки гарбуза сметаною.
Порада: якщо гарбуз, призначена для приготування десерту, трохи суховата, всередині її стінки слід посипати цукром і скропити 1/2 склянки вина.
Особливо смак десерту розкривається, коли він охолоне.

Наостанок


Ці десерти можна готувати не тільки на свята, але прості будні. Приготування цих десертів не вимагає багато часу, зусиль і фінансів. Приємного апетиту. Щасливих свят!
Рекомендуєм:
Солоне тісто. Вироби для дітей Солоне тісто. Вироби для дітей
Цукерки своїми руками Цукерки своїми руками
Кутя на Різдво 2015 рецепт з фото Кутя на Різдво 2015 рецепт з фото
Вареники з сюрпризами - кращі рецепти Вареники з сюрпризами - кращі рецепти
Пряниковий будиночок - покроковий рецепт з фото, зможе кожен! Пряниковий будиночок - покроковий рецепт з фото, зможе кожен!
Новорічний напій, ароматний і смачний рецепт! Новорічний напій, ароматний і смачний рецепт!
Салат Цезар в домашніх умовах, рецепт з фото, смачно! Салат Цезар в домашніх умовах, рецепт з фото, смачно!
Смачні салати на новий рік 2015 рецепти з фото Смачні салати на новий рік 2015 рецепти з фото
Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками
Вироби з тіста своїми руками з покрокової інструкцією, майстер-клас ліпленн ... Вироби з тіста своїми руками з покрокової інструкцією, майстер-клас ліпленн ...
Реклама
  • Контакти
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на сайт.2015 рік - 2015rik.pp.ua
Яндекс.Метрика