Смачні салати на новий рік 2015 рецепти з фотоНовий рік 2015 з кожним днем все ближче і ближче, кожна увающая господиня хоче зробити найкращий новорічний стіл , щоб все було дуже смачно і ситно. Тому я вирішив поділиться рецептами смачних салатів на Новий Рік, 5 оригінальних ідей чекають Вас.Теплий салат з кроликом і грибамисалат з кроликом і грибами фото Продукти: м'ясо кролика - 200 грамів, гриби і картопля - по 150 грамів, квасоля стручкова (у свіжому вигляді або заморожений) - 100 грамів, пармезан - 40 грамів, мікс салатів - 100 грамів, сіль, перець, чебрець - 2 гілочки, олія оливкова - приблизно 120 грамів, трюфельне масло (необов'язково) - 30 грамів. Приготування: Обмийте м'ясо кролика, промакните насухо, наріжте кубиками. Посмажте на маслі оливи. Посоліть. Гриби промийте, зваріть в підсоленому окропі, наріжте великими шматочками. Картоплини добре промийте, зваріть в шкірці, розріжте на 4 чи більше частин (залежить від величини бульб). Покладіть картоплю разом з грибами на сковороду з оливковою олією, посипте листочками чебрецю і трохи обсмажте (щоб вийшов золотистий колір). Зваріть стручки квасолі. На тарілку викладіть картоплю з грибами. Додайте квасолю, м'ясо кролика, салатні листя. Посипте сіллю, перцем і крупно потертим пармезаном, перемішайте. Для аромату збризніть трюфельним маслом. Салат з печінки тріскиСалат з печінки тріски завжди був бажаним на будь-якому святковому столі, але його можна приготувати в новій подачі. фото Розімніть 460 гр. печінки тріски за допомогою звичайної виделки. Можна печінку порізати і ножем, але вона настільки ніжна і м'яка, що все дуже легко робиться виделкою. Виходить однорідна маса. Потім додайте до печінки відварений рис в пропорції приблизно 1:1. Ретельно перемішайте. Отриману суміш не потрібно солити, оскільки печінка вже зі спеціями, лавровим листом і перцем. Поки суміш настоюється, візьміть 3 заздалегідь відварених яйця. Відокремте жовтки від білків. Потім жовтки акуратно розкришіть. А білок потріть на дрібній тертці, отримавши легку повітряну і білосніжну стружку. В окрему миску дрібно поріжте кілька пір'я зеленої цибулі. Підготуйте сервірувальний посуд, візьміть 2 столових ложки і почніть отформовывать заздалегідь приготовану суміш з печінки тріски і рису. Виходить дуже красива форма, яку залишиться обваляти в зелені і перекласти на сервірувальну тарілку. Потім візьміть ще порцію печінки тріски з рисом, і після цього покладіть в стружку з білка, і також акуратно викладіть на тарілку. А наступну порцію салату прикрасьте жовтком. Повторіть всі процедури до закінчення салату. Начебто і рецепт всім знайомий, але така подача дає абсолютно нові відчуття. Для прикраси можна використовувати помідор, кольоровий перець, огірки, свіжу зелень, маслини і оливки. Така яскрава подання цього салату стане прикрасою будь-якого святкового столу. Сирний салат з шинкою і огіркомНайніжніший сирний салат з шинкою і огірком додасть на вашому столі соковитості і весняної свіжості. Сирний салат з шинкою і огірком фото Необхідні продукти: 02 кг. сиру; 02 кг. шинки; 1 свіжий огірок великого розміру; майонез; гілочки зелені; 2 зубки часнику. Рецепт приготування: Сир натерти на тертку великого розміру. Шинку і огірок нарізати довгою соломкою. Часник придушити чесночницей. Все змішати в одній ємності і заправити майонезом. Увага! Сиру повинно бути більше ніж всіх інших продуктів. Він головний в цьому салатик. Пересипати салат в круглу форму, утрамбувати і перевернути на блюдо. Прикрасити зеленню і подавати до столу! Салат «Цезар»Продукти: пів батона пучок салатних листя 50 гр. патмезана оливкова олія 300 гр. курячого мяса часточка часнику Продукти для заправки: 1 лож. чайна 6% оцту два жовтки оливкова масло - 100 гр. дві чайн. лож. гірчиці часник - одна часточка 2 ст. ложки лимонного соку Процес приготування: З'єднайте 5 столів. ложок олії з однією часточкою часнику, видавленим через часникодавку. Залиште на 15 хв. Поріжте батон на невеликі кубики. Потім обсмажте їх до золотистого кольору на олії з часником. М'ясо курки наріжте на невеликі шматочки. За смажте м'ясо до готовності на ростить. олії, посоліть, присипте меленим перцем. Зробіть заправку. Гірчицю растерите з жовтками. Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати. Влийте сік лимона і оцет. Потім додайте олію, добре перемішайте, посипте сіллю за смаком і меленим перцем. Дрібненько натріть сир. Листя салату подрібніть руками, розкладіть на тарілки. На листя викладіть м'ясо і сухарики. Полийте соусом (охолодженим) і посипте тертим пармезаном. Салат «Червона шапочка»салат червона шапочка Продукти: салатний майонез грам 300 філе курки 230 грам твердого сыка (Російський) один великий помідор одна баночка (400 гр.) печериць консервиров 150 гр. солоних огірочків (можна маринованих) Як приготувати: 1 шар: зваріть філе курки в підсоленій воді (хв. 25), наріжте на дрібні шматочки і покладіть в салатник. Потім зверху покрийте сіточкою з салатного майонезу. 2 шар: трошки підсмажте на сухій сковорідці печериці консервовані, для випаровування зайвої рідини, поріжте, викладіть на курку, покрийте майонезній сіточкою. 3 шар: огірки поріжте, викладіть на грибочки і знову покрийте майонезом. 4 шар: крупно натріть сир, укладіть на огірочки, покрийте майонезній сіточкою. 5 шар: помідори поріжте кубиками, покладіть на сир. Відео інструкція НаостанокТепер Ваш новорічний стіл буде не тільки красивим, але і шалено оригінальним і смачним одночасно, якщо сподобалася статейка діліться посиланнями з друзями або просто залишайте коментарі під статтею. З наступаючим і приємного апетиту! |
Реклама