Загрузка. Пожалуйста, подождите...
  • Календар 2015
  • Гороскоп 2015
  • Мода 2015
  • Новий рік-2015
  • Авто 2015
  • Фільми 2015
  • Подарунки 2015
  • Новий рік-2016
2015 рік Кози » Новий рік-2015 » Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками

Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками

Категорія: Новий рік-2015
Переглядів: 5841
15 ноя 2014
  
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
оцінок: 0
Новий рік такий очікуваний свято з різних причин. Хтось хоче скоріше загадати заповітне під бій курантів, хтось жадає отримати бажаний подаруночок, а комусь хочеться відпочити в зимові свята Але які б не були ваші мотиви любити цей веселий свято, напевно, ви вже подумки облизываетесь, представляючи себе смачні страви на новорічному столі. У цьому пості ми обговоримо прикраси страв на Новий рік 2015 своїми руками з фото і відео інструкцією.
Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками

Навіщо прикрашати їжу на новорічні свята?


Яка різниця, як виглядає страва, головне щоб воно було смачним! Так думає багато хто, але ця думка помилкова. Звичайно, можна зробити бутерброди зі шпротами і олів'є, але ці страви можна готувати кожен день без особливих заморочок отже. Пам'ятайте, що Новий рік - свято особливе, і всі в цей день має відповідати атмосфері чарівництва і веселощів. Саме в цьому випадку 2015 буде щасливим, а бажання обов'язково збудуться. Так що не має значення, чи плануєте зустріти свято на самоті або у величезній компанії, нехай страви на вашому столі будуть незвичайними і привабливими. Тим паче, що прикрашати салат або гаряче зовсім не складно, і в цьому ви переконаєтеся, дотримуючись порад і рецептів, наведених нижче.

Використовуємо овочі


Моркву. Ця яскраво-помаранчева красуня може служити відмінним доповненням і прикрасою практично до будь-якої страви. Ви можете її натерти дрібно не тертці, порізати кружальцями або у формі чого завгодно. Наприклад, з моркви можна зробити «стрілки годинника» або «цифри» для салату. Якщо у вас на столі буде їстівний «сніговик», то морквину можна застосувати в якості носа. В якому вигляді повинен бути цей овоч? Найкраще відваріть до м'якості, і тоді все буде і красивим і смачним.
Цибуля . Із зовсім звичного ріпчастої цибулі виходять чудові білі лілії - звичайно, не дуже їстівні, але зате розкішно-красиві. Крім того скористайтеся таким прийомом - опустіть пір'я зеленого лука в окріп і отримаєте завиток у вигляді серпантину.
Огірок. Від цього зеленого овоча можна досить успішно використовувати тонко зняту шкірку, використовуючи ніж для чищення овочів. Поверніть її трояндочкою, також з шкірки можна вирізати ялинку, зробити крокодильчика або змію.
Помідори . З яскраво-червоних томатів можна зробити троянду для прикрашання новорічних салатів і нарізок. Помідори - черрі можна використовувати для того, щоб прикрасити блюдо, в цілому вигляді.
Подивіться цей невеликий відео майстер-клас з прикрашання овочами страв:

Використовуємо зелень


Зелені гілочки петрушки і кропу не тільки смачні й корисні, але і є при цьому дуже красивим прикрасою для страв. Ось вам ідея - цілі, нерезаные гілочки разметите на тарілці, імітуючи соснову гілку. Зварені перепелині яйця, помідори - чері, порізані фігурками моркву і буряк використовуйте, немов іграшки для прикраси, а майонезом зробіть серпантин. Ви отримаєте красиву і смачну ікебану.
Ви також можете зробити зимові новорічні салати більше тропічними, візьміть на озброєння таку задумку. На зубочистку нанизайте оливки або маслини, виноградини, сир, а зверху додайте «щіпку» кропу. Ви отримає гарну та смачну пальму. Таку красу застроміть в салати або м'ясну нарізку.

Використовуємо вершкове масло і варене яйце


Для смачного і красивого прикраси часто використовують звичайне вершкове масло. Для цього його можна пофарбувати природними «фарбами». Так, ви можете взяти трохи бурякового соку, щоб отримати сиренный колір, варену моркву для отримання соковитого-оранжевого, яєчні жовтки - для жовтого. Сумішшю масла і барвника прикрашайте салати і холодні м'ясні страви.
Яйце відварне є найбільш часто використовуваним продуктом у цій справі. Так, наприклад, можна потерти на дрібній тертці окремо білок і жовток, а після викласти цими компонентами цілу картину. Також можна взяти ціле яйце і зробити з нього ніжку для грибочка, тулуб сніговика або навіть північного пингвинчика.

Додаємо кольору


Наприклад, ви вирішили зробити на салаті «картину» з продуктів, але не знаєте, які інгредієнти використовувати для того або іншого кольору. Візьміть на замітку такі ідеї!
Оливки можна дрібно порізати для отримання чорного кольору. Маслини, каперси, шкірку від огірка, зелень можна подрібнити і отримати зелений. Бузковий колір ви отримаєте, використовуючи червонокачанну капусту або буряк. До речі кажучи, якщо взяти сік цієї капусти і з'єднати його з білком яйця, то ви отримаєте натуральні і нешкідливий для вживання в їжу блакитний колір. Візьміть терту моркву або ж морквяний сік, і ви отримаєте в результаті яскраво-оранжевий колір. Якщо для «картини» вам потрібен рожевий колір, то вам знадобиться буряковий сік. Потрібен сонячно-жовтий відтінок? Візьміть тертий варений жовток або консервовану кукурудзу.

Робимо новорічних пінгвінів


Немає тваринного більш святкового і зимового, ніж пингвинчика. Вам знадобиться варена морквина, перепелине яйце і чорні оливки, а також зубочистки для скріплення.
Отже, з вареної моркви робимо лапки і дзьобик. Для цього моркву ріжте півколами. «Тільце» пінгвіна робимо з відвареного і почищеної перепелиного яйця. Візьміть оливки без кісточки і використовуйте їх для голови «птахи», вставляючи в дірку від кісточки, шматочки моркви-дзьобик, а крильця робимо з порізаних навпіл тих же оливок. Скріпить всі частини за допомогою зубочистки.

Робимо метеликів


Звичайно, метелик не зовсім зимова мешканка, але вона дуже красиво доповнить сирні салати або страви, посипані тертим білком. Отже, вам знадобиться варена ковбаса, крупинки консервованої кукурудзи, журавлина, зелень, листи салату.
Метелика буде робити на листі салату. Для цього тонко-тонко наріжте слайсами варену ковбасу і викладіть її віялом на лист салату, скалывая зубочисткою з одного боку. Це буде одне «крило», друге робіть аналогічним чином. Щоб зробити «тільце» метелики, потрібно звернути ковбасу трубочкою. Прикрасити «крильця» можна кукурудзою, клюковкой і кропом.

Фото ідеї


Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками

Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками

Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками



Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками

Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками

Як прикрасити страви на Новий рік 2015 своїми руками



Ось ще відео ідеї для чудового столу

І наостанок


Зробити смачний салат не складно, але зробити його в рази смачніше і апетитніше ви можете за допомогою нескладних прикрас. Використовуйте відварені та сирі овочі, яйце і зелень. Але, звичайно ж, головним інгредієнтом прикраси новорічних страв буде ваша фантазія. Створюйте фігурки тварин або викладайте цілі картини з тертих компонентів, і ваш святковий стіл буде дуже красивим.
Рекомендуєм:
Осіння композиція з овочів Осіння композиція з овочів
Дитячі поробки. Новий рік Дитячі поробки. Новий рік
Чому на Великдень фарбують яйця? Чому на Великдень фарбують яйця?
Що приготувати на Новий рік? Що приготувати на Новий рік?
Кутя на Різдво 2015 рецепт з фото Кутя на Різдво 2015 рецепт з фото
Пряниковий будиночок - покроковий рецепт з фото, зможе кожен! Пряниковий будиночок - покроковий рецепт з фото, зможе кожен!
Салат Цезар в домашніх умовах, рецепт з фото, смачно! Салат Цезар в домашніх умовах, рецепт з фото, смачно!
Смачні салати на новий рік 2015 рецепти з фото Смачні салати на новий рік 2015 рецепти з фото
Що подарувати на Новий рік 2015 якщо немає грошей - ідеї для презентів Що подарувати на Новий рік 2015 якщо немає грошей - ідеї для презентів
Вироби з овочів своїми руками Вироби з овочів своїми руками
Реклама
  • Контакти
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на сайт.2015 рік - 2015rik.pp.ua
Яндекс.Метрика